siriuslegalAdvocatenkantoor Sirius Legal is verhuisd van Zaventem naar de oranjerie van het kasteeltje Kauwendaal in Mechelen. “Onze verhuis naar Mechelen plaatst ons precies in het midden tussen Antwerpen en Brussel, de twee belangrijkste handelssteden in ons land”, zegt mr. Bart Van den Brande in zijn blog op de nieuwe website van het zakenkantoor.

“Mechelen zelf heeft bovendien een bruisend zakenleven en één van de uitdagingen voor Sirius Legal is om daar de volgende jaren een eigen steentje aan bij te dragen.” Sirius Legal heeft nog een tweede kantoor in de Brusselse Bastion Tower.

Vier jaar geleden werd Sirius Legal opgericht door Dirk Bogaerts en Bart Van den Brande. Intussen is het kantoor uitgebreid en bestaat het uit zeven advocaten. Dat zijn naast de twee stichters ook nog Bart Van Besien, Andries Hofkens, Ruben Kenis, Isabelle Verschueren en Jelena Vukobratovic. Het team is onder meer gespecialiseerd in reclamerecht, e-commerce, privacy, software development, intellectuele eigendom, bescherming van know how en ideeën en incasso. Samen met de verhuis gaf het advocatenkantoor ook een facelift aan website, logo en huisstijl.