Nice & Bright uit Boom heeft van Mars de toestemming gekregen om de iconische grappige snoepventjes van M&M’s te gebruiken voor een decomarketingactie bij Carrefour Market in Kalmthout. Het gebeurt niet zo vaak dat een topmerk hiervoor de toestemming geeft.

Zaakvoerder Nest Van de Eynde van Nice & Bright: “Wij verzorgen steeds de decoratie bij Carrefour Market in Kalmthout. In 2016 had ik een jaarplanning opgesteld, en de decoratie voor Pasen 2017 hoorde daar ook nog bij. De vertegenwoordigster van Mars had onze decoratie al gezien in de winkel, en vroeg of we samen iets konden uitwerken voor Pasen, want dat is de topperiode voor M&M’s. Uiteraard hebben we daarmee ingestemd.”

De Carrefour Market winkel op de Kapellensteenweg in Kalmthout heeft een voortuin, en Nice & Bright plaatste daar een aantal M&M-figuurtjes in. “We hebben de figuurtjes uitvergroot en gedrukt op plaatmateriaal. Het is echt wel uitzonderlijk dat we de goedkeuring kregen van een wereldspeler voor het gebruik van hun producten.  Dit geeft onze decoratie een zeer herkenbare uitstraling. Dit is eerder decomarketing, marketing door middel van decoratie. In Belgie zijn we daarmee een vrij unieke speler op de markt.”