Na succesvolle edities in de afdelingen Zuiderkempen, Klein-Brabant/Vaartland en Mechelen, vond donderdagavond in het Lierse Hof van Beatrijs NewYear@Voka plaats voor 130 ondernemers uit de regio Neteland (Lier, Duffel, Nijlen en Berlaar). Ook hier focusten de sprekers op de digitalisering van de economie. John Alpaerts, voorzitter van Voka – KvK Mechelen: “Ondernemingen moeten innovatief zijn. Laat ons inzetten op de digitalisering van de economie. Steeds meer vinden nieuwe snufjes en toepassingen hun intrede in alle processen binnen een bedrijf. We moeten de mogelijkheden met beide handen grijpen.”

Chris Block, voorzitter van het LON Neteland, beaamde dat en verwees naar de realisaties van het LON in 2014. “Deze initiatieven tonen aan dat ondernemers mensen zijn met een brede interesse en een groot engagement voor onze samenleving. De vierde industriële revolutie is een trein die in snelle vaart op ons afkomt. Daarom moeten we ook dit jaar onze inzet voor de toekomst van de economie en onze lokale samenleving voortzetten. De ondertunneling van de Lierse Ring, die zal zorgen voor een betere doorstroming, moet onze regio vanaf eind 2016 een boost geven. Maar er zijn nog heel wat andere ingrepen nodig. Flexibiliteit en mobiliteit zijn de sleutelwoorden voor de toekomst.”

Het walking dinner werd live opgeluisterd door muziek van Portatief.  Was u er ook bij? Kijk dan snel of u uzelf vindt op één van de foto’s van onze fotograaf Joris Herregods.