newyear Voka-Kamer van Koophandel Mechelen geeft de aftrap voor het nieuwe jaar met een feestelijk event voor de leden van elk van de vier Lokale Ondernemersnetwerken van de regio: Zuiderkempen, Klein-Brabant/Vaartland, Mechelen en Neteland. Zuiderkempen bijt vanavond de spits af met een event in De Cavalerie in Heist-op-den-Berg.

Zeker op economisch vlak verliepen de laatste twee maanden van 2014 woelig, met verschillende stakingsacties waar ook ondernemingen in de Mechelse regio hinder van ondervonden. “Maar hopelijk biedt 2015 ruimte voor constructief overleg en een nieuwe dynamiek die ook in de Mechelse regio de welvaart mee kan helpen verzekeren”, aldus Frédéric Achten, directeur Voka – Kamer van Koophandel Mechelen.  Als aanzet voor een ambitieus 2015 steken de nieuwjaarsevents in een gloednieuw jasje, met veel aandacht voor inkleding, livemuziek en een exquis diner.

“Zoals steeds brengen we iedereen samen die een rol speelt in onze ondernemende regio, maar dat gebeurt deze keer op een verrassend vernieuwende manier. Al van bij het onthaal zal er niet aan de nieuwe schwung voorbij te gaan zijn. Op dat elan gaan we voort met een originele nieuwjaarsboodschap, die knipoogt naar de richting die we in 2015 moeten uitgaan: het keerpunt en de intrede van de digitalisering van de economie. We roepen iedereen dan ook op om zijn of haar multimediatools niet te vergeten, want ze kunnen van pas komen op weg naar de vierde industriële revolutie.”