Onze zustersite Made in Vlaams-Brabant gaat live. Dat gebeurt op 30 maart in het Eneco-stadion van Oud-Heverlee Leuven. Motto van het netwerkevent is Stoom je onderneming klaar voor de toekomst.

Het is de eerste keer dat Made in Vlaams-Brabant live gaat. Made In brengt ondernemers bij elkaar voor een boeiend programma met straffe sprekers van bedrijven uit Vlaams-Brabant. Nadien kunnen de aanwezigen genieten van een walking dinner met netwerkmogelijkheden, waar u duurzame zakencontacten kunt leggen.

De sprekers zijn Jan Manssens, director innovation growth bij Proximus, Stefaan Motte, vicepresident bij Materialise, Nico Van de Velde, creative director bij Hotel Hungaria en Thomas Hubbuch, ceo van de Tiense Suikerraffinaderij.

Materialise uit Leuven verwierf de voorbije jaren wereldfaam als pionier in 3D-printing. Tv-productiebedrijf Hotel Hungaria uit Leuven is bekend vanwege zijn lifestyleprogramma’s als Dagelijkse Kost met Jeroen Meus. Proximus (Brussel) en Tiense Suikerraffinaderij (Tienen) zijn gevestigde waarden in de ondernemerswereld.

Wilt u ook inspiratie opdoen en netwerken over de provinciegrens? Schrijf u dan hier in. Aarzel niet want de plaatsen zijn beperkt.