SKWHet gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver en Voka – Kamer van Koophandel Mechelen organiseren op 21 mei voor het eerst een netwerkmoment voor ondernemers uit de gemeente.

“Met dit netwerkmoment willen we bedrijven en ondernemers informeren over de plannen van de gemeente”, legt schepen van Lokale Economie Tom Ongena uit. “We geven die avond uitleg over de plannen van de gemeente die een invloed hebben op economische activiteiten. De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen (POM) komt ook langs om het project Veiling Zuid toe te lichten.”

Het netwerkevenement vindt plaats in feestzaal Lemenhoek (Leemstraat 121 in Onze-Lieve-Vrouw-Waver) en begint om 19.45 uur. Na de uiteenzettingen, die een half uur duren, kunnen de aanwezigen speeddaten met aanwezige afgevaardigden van de POM Antwerpen en de burgemeester en schepenen. Om 20.45 uur volgt een netwerkreceptie.

“We organiseren dit netwerkmoment omdat we het als bestuur belangrijk vinden om te luisteren naar onze bedrijven en ondernemers. We willen weten wat hun bekommernissen zijn”, aldus Ongena.

Algemeen directeur Frédéric Achten van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen waardeert dit Katelijnse engagement sterk. “Onze gezamenlijke inspanning om gemeentebestuur en bedrijven bij elkaar te brengen, zal zorgen voor een betere onderlinge verstandhouding en dus bijdragen aan een sterker ondernemersklimaat. Daar kan de gemeente alleen wel bij varen”, stelt hij. “Die wisselwerking is noodzakelijk, rekening houdende met het diverse en ruime ondernemerspalet dat de gemeente heeft, van internationale spelers tot de lokale KMO.”

Ondernemers of bedrijven die willen deelnemen aan deze netwerkavond, kunnen hiervoor inschrijven tot en met dinsdag 12 mei. Dit kan door een mailtje te sturen naar lokale.economie@skw.be.