Wie voor de middag koffie, kopjes, een koffiemachine of accessoires van Nespresso bestelt, krijgt ze nog dezelfde dag thuisgeleverd. Nespresso sloot daarvoor een overeenkomst met DPD.

Nespresso breidt zijn diensten uit met same day delivery in België. In Antwerpen, Mechelen en Brussel wordt reeds proefgedraaid met dit principe en vanaf oktober zal de dienst in heel België beschikbaar zijn.

Nespresso speelt hiermee in op de groeiende vraag van haar klanten naar een nog betere en snellere dienstverlening. Stéphane Detaille, Marketing Directeur Nespresso Belux: “We blijven luisteren naar onze klanten en hebben besloten om, met de steun van DPD, deze unieke leveringsdienst in België te lanceren. Het is onze missie om te blijven innoveren, ook op het niveau van de dienstverlening die we onze klanten aanbieden.”

Dienstverlening uitbreiden

Ook leveringsdienst DPD is enthousiast over dit nieuwe project en de samenwerking met Nespresso. “We blijven investeren in onze dienstverlening om zo ons aanbod op de B2C-markt verder uit te breiden”, bevestigt Silvio Mestdagh, CEO van DPD België.

“Wij stellen vast dat de eindconsument steeds vaker online aankopen doet in alle mogelijke productcategorieën. Daarom heeft DPD ook besloten om samen met Nespresso een systeem te ontwikkelen om bestellingen van Nespresso-klanten nog dezelfde dag te kunnen leveren. We zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze samenwerking met Nespresso deze dienst ook aan andere klanten zullen kunnen aanbieden.”