nekkerhalArtexis Easyfairs doet al het mogelijke om de Nekkerhal in Mechelen op de kaart te zetten als multi- format eventlocatie. De herinrichting van beide toegangszones en alle sanitaire blokken is maar het begin van vele nieuwigheden. Met de Nekkerbox heeft de hal nu ook een nieuwe multifunctionele ruimte.

Artexis Easyfairs zet meer en meer in op evenementen, conventies en conferenties, al dan niet gelinkt aan beurzen, om de bezoekersbeleving te verhogen. De huidige infrastructuur van de hal is geschikt voor zowel grote als kleine evenementen, en met de multifunctionele Nekkerbox heeft de eventlocatie er een nieuwe multifunctionele ruimte bij.

De Nekkerbox is een budgetvriendelijke en instapklare box, voorzien van de noodzakelijke basisstructuur. De box biedt de organisator voldoende creatieve vrijheid en is standaard uitgerust met bewegend sfeerlicht, moduleerbare wanden, basis podiumlicht en een basis geluidset. De indeling van de Nekkerbox bestaat standaard uit een toegang, vestiaire, ontvangst- en receptiebox, eventbox met podium en projectiescherm, en plaats voor de cateraar. De Nekkerbox heeft een totale oppervlakte van 312 m² en een capaciteit van minimum 150 en maximum 1.200 personen.

De centrale ligging van de Nekkerhal en dus ook de Nekkerbox is een extra troef. De locatie is eenvoudig te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De parking voor de deur biedt plaats aan 2.500 wagens. Bovendien is het historische en culturele centrum van de stad Mechelen vlakbij.