Neckermann.com opent winkel in Schelle

neckermannSchelle werd uitgekozen als één van de Vlaamse locaties voor een nieuwe winkel van postorderbedrijf Neckermann, dat een fusie aangaat met de online webshop D5Avenue. De nieuwe combinatie opent zeventien Neckermann-winkels in Nederland en België. “In Vlaanderen komen die naast Schelle ook in Geel, Mortsel, Stekene en Beveren”, aldus CEO Bas Pieper.

Neckermann volgt de recente evoluties op de voet. Het bedrijf startte bijna 50 jaar geleden als één van de eerste postorderbedrijven van Nederland en behoorde decennia lang tot de top van de Nederlandse postorderbedrijven. Neckermann heeft zich sinds 2014 exclusief gefocust op online kopen. Daar komt nu een nieuwe fysieke tak van verkoop en service bij. Neckermann.com gelooft weer sterk in de hernieuwde kracht en noodzaak van fysieke kijk- en afhaalwinkels. In die nieuwe Neckermann.com winkels zal het brede aanbod van scherp geprijsde artikelen worden gecombineerd met persoonlijke service en gemakkelijke afhaalmogelijkheden van de online bestelde producten.

Binnenkort openen ook in Vlaanderen de eerste winkels volgens het nieuwe concept. De klant kan in die winkels ook terecht voor online winkelen op grote displays. Wie een pakje gaat afhalen, wordt op die manier mogelijk verleid om nog een aankoop te doen.

Bas Pieper, de CEO van de nieuwe combinatie: “Onze klanten krijgen nu door deze fusie een enorme hoeveelheid nieuwe en betekenisvolle mogelijkheden. Wij bieden onze klanten hiermee waar ze om vragen: kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs met een heel persoonlijke en betrokken service. Wij sluiten daarbij niet uit dat we op termijn meer winkels zullen openen.”

Neckermann zal vanaf dit voorjaar ook opnieuw kopen op krediet aanbieden. De daarvoor benodigde AFM vergunning heeft Neckermann vorig najaar verkregen.