NaviTrans: software voor logistiek

youngYoung & Partners lanceert NaviTrans 2015, de allernieuwste versie van zijn software voor logistieke dienstverleners. In het logistieke KMO-landschap zou NaviTrans, de software die bedrijven helpt om logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen te stroomlijnen, intussen marktleider zijn geworden.

“NaviTrans wordt ontwikkeld op het Microsoft Dynamics NAV platform. Dat geeft ons de kans om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen zoals mobiele toepassingen”, zegt Jan van Puyenbroeck, product manager  bij Young & Partners. “Mailen rechtstreeks vanuit NaviTrans, zonder dat er geswitcht moest worden met Outlook, was al mogelijk. Die lijn hebben we doorgetrokken naar toepassingen zoals PDF: gebruikers kunnen nu snel een document uit een dossier naar PDF omvormen en doorsturen naar hun contactpersonen. Dat verhoogt de efficiëntie merkbaar. Andere verbeteringen zijn er op het vlak van tariefcalculatie: onze klanten kunnen nu snel aan hun eigen klanten de scherpste prijs voorstellen. Ook het grafisch planbord werd uitgebreid en geoptimaliseerd.”

Klanten van Young & Partners kregen al een sneak preview van NaviTrans 2015 tijdens een aantal webinars. Andere geïnteresseerden kunnen een gepersonaliseerde demo aanvragen.