Nallian uit Keerbergen en bluecrux uit Mechelen zijn beide genomineerd voor een supply chain award. Deze awards worden op 24 november in Antwerpen uitgereikt door de Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek VIB en PICS.

Nallian is één van de drie genomineerden voor de nieuwe Start-up SC Award of the Year, die pas dit jaar werd toegevoegd aan de Supply Chain Award-Project of the Year. Deze nieuwe award is bedoeld voor een onderneming die nog maar twee tot vijf jaar bestaat maar in die korte periode toch al een verschil weet te maken in haar vakgebied.

Nallian is genomineerd voor zijn onafhankelijke online data sharing platform Cargostream. Dat zorgt ervoor dat dienstverleners, verladers en 4PL-bedrijven hun stromen kunnen optimaliseren door samen te werken.

Bluecrux is samen met bandenfabrikant Bridgestone verkozen tot finalist voor de Supply Chain Award – Project of the Year 2016 voor hun gezamenlijke project Vi-P, wat staat voor Visibility Project of Very Important Project. Vi-P is ontstaan in 2013. Bedoeling is de betrouwbaarheid van de supply chain te verhogen, net als de end-to-end visibility on availability.