MECHELEN/SINT-AMANDS/SINT-KATELIJNE-WAVER/HEIST-OP-DEN-BERG – Van Grasdorff uit Sint-Amands, Wim Verhuur uit Sint-Katelijne-Waver en Robojob uit Heist-op-den-Berg maken samen met vijf Kempense bedrijven niet alleen kans op de Prijs Ondernemen, maar ook op de Publieksprijs. U kan de komende weken mee bepalen wie wint. 

Ook Wim Verhuur uit Sint-Katelijne-Waver is bij de genomineerden.

Naast de Prijs Ondernemen van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen kunnen de acht genomineerde bedrijven ook meedingen voor de Publieksprijs. Dit jaar zijn alle genomineerden voor de Prijs Ondernemen pure familiebedrijven. “Het zijn ondernemingen die al jaren onafgebroken bijdragen aan de economie in de regio Kempen of Mechelen. Het zijn stuk voor stuk vaste waarden, bedrijven die op en top ondernemerschap uitstralen”, zegt Renilde Craps, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Mechelen-Kempen.

De bedrijven hebben hun nominatie voor de Publieksprijs te danken aan hun financiële groei, hun zin voor innovatie en de spirit om duurzaam te ondernemen. Acht bedrijven zijn dit jaar voorgedragen door hun Lokaal Ondernemers Netwerk (LON). De winnaar van de LON-award in de regio Neteland (Lier, Berlaar, Duffel en Nijlen) wenst niet in de belangstelling te staan, en werd niet opgenomen.

De acht genomineerden zijn:

  • Klein-Brabant/Vaartland: Van Grasdorff (verpakkingsexpert)
  • Mechelen: Wim Verhuur (specialist verhuur bouw- en tuinmachines)
  • Zuiderkempen: RoboJob (marktleider automatisering CNC-machines)
  • Kempen Noord: Stoffels Tomaten (tomatenproducent)
  • Kempen Midden: vanhout.pro (gespecialiseerde bouwaannemer)
  • Kempen West: Van Ende & Roxy (industriële wasserij)
  • Kempen Oost: Smet Group (expert grondboringen)
  • Kempen Zuid: Lodewijckx (eiverwerker)

Breng uw stem uit

U kan mee bepalen wie van deze acht bedrijven dit jaar met de Publieksprijs aan de haal gaat. Tot 14 juni kan er gestemd worden via  www.voka.be/publieksprijs-ondernemen. Stemmen kan maar één keer, maar je kan wel vrienden, kennissen, collega-werknemers of -werkgevers mobiliseren om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen.

Het populairste bedrijf wordt op 15 juni bekend gemaakt tijdens het Jaardiner (Kempen) en het event Summer@Voka New Style (Mechelen). Dan reikt Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen ook de Prijs Ondernemen en de Innovatieprijs uit.