My Ex Boyfriend, een unieke vintage meubel- en geschenkwinkel, is opnieuw verhuisd. De Mechelse zaak verlaat het pand aan de Guldenstraat en neemt haar intrek in een gebouw in de Onze-Lieve-Vrouwestraat. “We moesten op zoek gaan naar een ruimere locatie om onze werking verder te zetten”, aldus Kat Vereeken, zaakvoerder van My Ex Boyfriend. “Het nieuwe pand is een grote stap, maar we kunnen ondertussen op een trouw publiek rekenen.”

Continue groei

Het verhaal van My Ex Boyfriend begon in de zomer van 2013. Aanvankelijk startten Kat Vereeken en Benjamin Mattelé met een vintage webshop. In 2015 waagde het duo de overstap naar een fysieke winkel in de vorm van een pop-up. En met succes, want het concept sloeg meteen aan.

Na de pop-upperiode keken de zaakvoerders dan ook uit naar een groter pand dat voor een langere duur moest dienen. Eerst vestigde My Ex Boyfriend zich in de Guldenstraat 21, vandaag zit de zaak dus in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 106. “Bij ons vind je vintage meubilair uit de tweede helft van de twintigste eeuw, Scandinavisch getinte interieuraccessoires en een uitgebreide collectie lifestyle-accessoires”, vertelt Kat Vereeken. Ook de online shop, waarmee het allemaal begon, draait nog steeds op volle toeren.

Geen leegstand

De voormalige uitvalsbasis van My Ex Boyfriend in de Guldenstraat heeft met tweedehandszaken Barbarella en Otters & Flamingo’s bovendien al een nieuwe invulling gekregen.