My Ex Boyfriend opent Mechelse concept store

boyfriendDe vintage webshop My Ex Boyfriend krijgt er een klassiek winkelbroertje bij. Op 22 april openen Kat Vereeken en Benjamin Mattelé een tijdelijke concept store in Mechelen. Ze verkopen er vintage meubelen en een uitgebreide collectie lifestyle-accessoires.

My Ex Boyfriend is een creatie van Kat Vereeken & Benjamin Mattelé. Zij gingen in de zomer van 2013 van start met de vintage webshop My Ex Boyfriend. In deze webshop vind je vooral vintage meubilair uit de tweede helft van de 20ste eeuw. Het aanbod wordt vervolledigd met Scandinavisch getinte interieuraccessoires en een uitgebreide collectie lifestyle-accessoires.

My Ex Boyfriend viert binnenkort zijn tweede verjaardag en de initiatiefnemers besloten een logisch vervolg te breien aan hun online succesverhaal. Ze openen hun tijdelijke concept store aan Onder den Toren 8 in Mechelen. De winkel zal open zijn van 22 april tot 31 december. Intussen blijft het hele assortiment online beschikbaar voor alle klanten die niet naar Mechelen kunnen komen.

En welke filosofie schuilt achter de opmerkelijke naam My Ex Boyfriend? “Eigenlijk erg logisch”, zeggen de bedenkers. “Vintage is als een ex-vriendje. Waarom? Wel, een ex-vriendje is iemand die je ooit hebt liefgehad. Na een tijd was de liefde echter over en zette je een punt achter de relatie. Dat ex-vriendje gaat verder en maakt later een andere vrouw gelukkig. Een relatie met een meubelstuk verloopt parallel met een echte relatie. Net daarom zijn vintage stukken net als ex-vriendjes.”

De concept store is open op woensdag van 13 tot 18 uur en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 18 uur.