MSD Heist Operations steunt Stichting tegen Kanker

Overhandiging cheque stichting tegen kanker 1-6Het farmaceutische bedrijf MSD Heist Operations uit Heist-op-den-Berg heeft zijn doel behaald om de betrokkenheid van de werknemers te verhogen, een ongevalvrije werkomgeving te creëren en tijdig geneesmiddelen van de hoogste kwaliteit te leveren. Om deze uitstekende resultaten te vieren, wordt er een grote BBQ georganiseerd voor alle medewerkers en schenkt het bedrijf 5.000 euro aan de Stichting tegen Kanker.

MSD is een wereldleider op het vlak van gezondheidszorg. “Dankzij de steun van vele particulieren en bedrijven, zoals MSD, strijdt Stichting tegen Kanker tegen de ziekte in heel België”, zegt Koen Van Damme van de Stichting tegen Kanker. “We doen dit door wetenschappelijk kankeronderzoek financieel te ondersteunen, informatie te verstrekken aan het brede publiek, preventiecampagnes te organiseren en patiënten en hun naasten daadwerkelijk te steunen. Enkel door op die verschillende fronten in te zetten, kunnen we samen vooruitgang boeken in de strijd tegen deze ziekte.”

In België en het Groot Hertogdom Luxemburg is MSD één van de belangrijkste spelers op het vlak van medische innovatie met een breed scala aan activiteiten: onderzoek, productie en commercialisering. MSD stelt zich tot doel om de gezondheid en het welzijn van mens en dier te verbeteren. Daartoe levert het bedrijf innovatieve geneesmiddelen op voorschrift, vaccins, biologische behandelingen en diergeneeskundige producten. De productie-eenheid in Heist-op-den-Berg ging van start in 1973 en is één van de belangrijkste productiesites van goederen die verdeeld worden in meer dan 140 landen. Ook levensbelangrijke producten op het vlak van kanker en immunologie worden verpakt in Heist-op-den-Berg.