DeHulstVastgoedvennootschap Montea is gestart met de bouw van een build-to-suit project voor een Amerikaanse multinational op MG Park De Hulst in Willebroek.
In december 2013 sloot Montea al een partnership-overeenkomst met MG Real Estate (De Paepe Group) voor het duurzaam logistiek park MG Park De Hulst in Willebroek. Met dit build-to-suit project kondigen de partners hun vierde gezamenlijke ontwikkeling aan.

Deze ontwikkeling op maat omvat een terrein van ca 48.000 m² waarop een logistiek complex zal worden gebouwd voor een Amerikaans bedrijf dat actief is in de toelevering van wisselstukken. Het gebouw omvat 27.100 m² opslagruimte, 800 m² kantoorruimte en een mezzanine van ca 1.100 m². In een tweede fase kan het gebouw met 6.800 m² worden uitgebreid.

Het complex zal in de loop van het eerste kwartaal van 2016 operationeel zijn. De bouwwerken zijn al aan de gang en worden uitgevoerd door Willy Naessens. Montea zal het logistiek complex verwerven bij de oplevering. Met de Amerikaanse multinational is een huurovereenkomst op lange termijn afgesloten voor een vaste periode van 10 jaar.

Ignace De Paepe, MG Real Estate: “De Hulst bewijst met deze vierde ontwikkeling op minder dan 3 jaar haar unieke lokatie als multimodale logistieke hub tussen de E19 en A12.”