Stijn Pellegrims, bezieler van de Mechelse beauty hotspot Mo’na, heeft samen met zijn team een nieuwe natuurlijke schoonheidsbehandeling ontwikkeld. Het Mo’na Haldi Ritual is een reinigende en kalmerende gelaatsbehandeling die het gezicht laat stralen.

Stijn Pellegrims is overtuigd van de heilzame werking van natuurlijke producten en experimenteerde samen met het Mo’na team totdat ze de perfecte formule hadden gevonden voor de gelaatsbehandeling. Op basis van een mengsel van o.a. kurkuma (Haldi in het Sanskriet), kikkererwtenmeel, roos en zwarte peper in combinatie met het recent gelanceerde TulasaraTM Aveda Wedding Masques-gamma werd de Mo’na Haldi Ritual schoonheidsbehandeling samengesteld.

De behandeling heeft volgens Stijn een meervoudig gunstig effect. “Eerst en vooral heeft ze een reinigende werking: ze doodt bacteriën, bevat antioxidanten, voorkomt acne, is matterend en maakt het gelaat helder. Tegelijkertijd heeft de behandeling een kalmerende werking: ze vermindert roodheid, irritatie en zwellingen en heeft bovendien een anti-inflammatoire werking. Ze heeft een gunstige invloed op littekens, verlicht en bestrijdt ouderdoms- en zwangerschapsvlekken en geeft een diepe glans aan het gelaat. Tenslotte bestrijdt ze fijne lijntjes en rimpels en maakt de huid soepel en zacht.”

De Mo’na Haldi Ritual-behandeling wordt uitgevoerd in de ondergrondse Mo’na spa waar de spa-ruimtes met warm gekleurde muren en opmerkelijke veertiende eeuwse gewelven gevuld worden met natuurlijke aroma’s.