MECHELEN – Een bedrijf waar geen koffie wordt gedronken, is ondenkbaar, maar die koffie is niet altijd van goede kwaliteit. Daarom komt Shikouw Tsar van DELICAF met een mobiele koffiebar naar Mechelen Campus.

Na enkele opmerkingen van bedrijven op Mechelen Campus over de niet zo lekkere koffie op sommige werkplekken besloot Shikouw Tsar van DELICAF in samenwerking met Intervest, de eigenaar van het bedrijvenpark, een proefproject op te starten met een mobiele koffiebar. “Een slechte koffie kan een averechts effect hebben, van een lekkere koffie kan je zowaar een boost krijgen, maar een echte verwenkoffie, met liefde gezet door een barista, die tovert gegarandeerd een lach op je gezicht.”

Extra dag

Sinds kort staat de mobiele koffiebar van DELICAF elke dinsdag op Mechelen Campus. Van 8u tot 14u kan je aan gebouw 20T, de hoogste toren van Mechelen Campus, een keuze maken tussen lekkere koffiespecialiteiten zoals espresso, cappuccino en latte. De eerste reacties zijn positief, en daarom komt er een extra koffiebardag vanaf december. Ook op donderdag zal de mobiele koffiebar op de Campus staan, maar dan aan de ingang van het bedrijvenpark.

DELICAF is een kleine koffieleverancier uit Sint-Katelijne-Waver, die zijn koffie importeert van de Italiaanse ambachtelijke branderij Caffè ICAF en in de grote omgeving van Mechelen verdeelt naar bedrijven. Zij leveren ook de machines om zo tot een volledige koffie-oplossing te komen. “We werken enkel bean to cup, om een zo hoog mogelijk comfort en kwaliteit te verkrijgen. Onze missie is een glimlach op de mensen hun gezicht te toveren en slechte koffie op de werkvloer te bannen.”