MECHELEN – Takeaway.com heeft opnieuw de Best Restaurant Awards uitgereikt uit aan de meest populaire bezorgrestaurants van België. In Mechelen eindigde bezorgrestaurant Mix Masala op de eerste plaats. Helaas is het restaurant momenteel voor onbepaalde tijd gesloten.

Maandelijks bestellen honderdduizenden Belgen een bezorgmaaltijd via Takeaway.com. Op basis van de klantbeoordelingen selecteert Takeaway.com elk jaar de beste restaurants per stad en per categorie. De klanten kunnen stemmen op de genomineerden op de shortlist, en de winnaars krijgen een Best Restaurant Award.

Indisch

In Mechelen eindigde het Indische restaurant Mix Masala uit de Hoogstraat op de eerste plaats. Helaas is dit restaurant momenteel gesloten, na het onverwachte overlijden van de zaakvoerder Muhammed Zameer eind november.

Op de tweede plaats eindigde Pizza Roma, gevestigd in de Maurits Sabbestraat 71. De derde plaats was in Mechelen voor Ni Hao – Moshi Moshi (Brusselsesteenweg 10), waar je zowel Japanse als Chinese gerechten kunt bestellen.

Bij meer dan de helft van de Belgische stadswinnaars staat pizza op het menu. Opvallend is de toenemende voorkeur voor de Turkse, Marokkaanse en Egyptische keuken.