MECHELEN – Mechelaar Mike Van den Bosch is de nieuwe vestigingsmanager van Smart Car Repair Mechelen.

Mike Van den Bosch.

Jo Arnouts, gedelegeerd bestuurder van Smart Car Repair: “We hadden een nieuwe manager nodig voor onze vestiging in Mechelen omdat de vorige manager het bedrijf heeft verlaten. We kozen voor Mike Van den Bosch vanwege zijn ervaring in fleetservices. Hij is flexibel en werkt zeer klantgericht.”

Mike Van den Bosch stuurde tot voor kort een technische ploeg aan. Hij koos voor Smart Car Repair in Mechelen omdat het bedrijf zich dicht bij zijn woonplaats bevindt. “Hij had er genoeg van om dagelijks talloze uren op de baan te zijn en in de file te staan. Het concept smart car repair spreekt hem ook aan, en de job en het bedrijf bieden doorgroeimogelijkheden. In Mechelen willen we alvast onze smart herstelactiviteiten uitbreiden.”

Minder kosten

Smart Car Repair herstelt snel en eenvoudig kleinere schade aan auto’s. Zo hoeft de eigenaar zijn wagen niet lang te missen en zijn de herstelkosten ook aanzienlijk lager. Dankzij de toegepaste technieken kunnen beschadigde onderdelen opnieuw worden gebruikt in plaats van te worden vervangen.

De Smart Car Repair-vestigingen van Mechelen, Wilrijk en Zaventem behaalden overigens onlangs alle drie het certificaat Duurzaam Repareren. Het label sluit nauw aan bij de duurzaamheidsdoelstellingen van het bedrijf dat in 1999 in België de smart repair technieken introduceerde.