Midzeelhoeve is de beste

midPannekoekenbistro Midzeelhoeve uit Sint-Katelijne-Waver heeft een Horeca Award in de wacht gesleept als meest kind- en fietsvriendelijke horecazaak. “We namen reeds drie keer deel. Het eerste jaar hebben we gewonnen, het tweede jaar waren we derde en nu hebben we die eerste plaats opnieuw te pakken. We zijn oprecht trots op onszelf en heel ons team en heel tevreden dat we deze award weer in ons bezit hebben”, zegt Christine De Backer die samen met Mario de Midzeelhoeve uitbaat.

In de categorie klantvriendelijkste hotels (privé-hotels en B&B’s) was de tweede plaats voor Bed & Breakfast Villa Tartine uit Puurs.

Ook bij de Retail Awards, die eveneens werden uitgereikt op het gala in San Marco Village in Schelle, waren er twee prijswinnaars uit de regio. Delicatessezaak bvba De Smulpaap uit Boom werd tweede in de categorie klantvriendelijkste slagerij/kaas/delicatessezaken. De Mechelse zaterdagmarkt/Bruul/Shopping Mechelen eindigde op de tweede plaats in de categorie klantvriendelijkste winkelcentrum/straat.

Deze awards willen de kwaliteit van de horecasector in de kijker zetten en vooral focussen op de kleinere horeca-ondernemers.