Midzeelhoeve genomineerd voor Horeca Awards

Uitbaters Christine en Maria bij de uitreiking van de Horeca Awards 2013.

Uitbaters Christine en Mario bij de uitreiking van de Horeca Awards 2013.

Pannekoekenbistro Midzeelhoeve uit Sint-Katelijne-Waver is opnieuw genomineerd voor een Horeca Award in de categorie Kindvriendelijk en Fietsvriendelijk. In 2013 veroverde de Midzeelhoeve deze award al een eerste keer.

“Nu is het even afwachten”, zegt Christine die samen met Mario de Midzeelhoeve uitbaat. “Op maandag 30 november wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens een groot gala in San Marco Village in Schelle. Dan pas weten we of we onze eerste plaats die we twee jaar geleden hadden weer mogen innemen… en daarmee Sint-Katelijne-Waver en omgeving weer een eervolle plaats geven op de landkaart.”

Hoevebrasserie Midzeelhoeve bestaat uit twee beschermde en gerestaureerde hoeves uit de achttiende eeuw. Ze maakt deel uit van de toeristische knooppuntenkaart voor fietsers, die de taverne graag bezoeken. De Midzeelhoeve heeft trouwens ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Als de rekening voor de consumpties hoger is dan 7 euro, mag de fietsbatterij gratis worden opgeladen. De Midzeelhoeve is dan ook door de Provincie Antwerpen erkend als Fietscafé en Fietsresto.