VanRoey.be heeft in Washington DC de SMB Partner of the Year Award 2017 overhandigd gekregen. Dat gebeurde tijdens Microsoft Inspire, de vroegere World Partner Conference. De ICT-dienstverlener, met een vestiging in Mechelen, wordt zo door Microsoft Belux erkend voor haar opvallende groeicijfers, vooral in cloud.

Naast haar groei werd VanRoey.be ook gelauwerd voor de trouwe keuze voor de volledige Microsoftoplossingen. Ook investeringen in bedrijven als Logiqstar en Sirvo, en inspanningen op het vlak van digitale marketing, hebben bijgedragen tot het winnen van deze award.

Aan de top

Microsoft Belux stelde ook enkele opvallende groeicijfers voor. Die liggen in het algemeen rond de 25 procent en 15 procent in het KMO-segment. België behoort zo tot de toppresteerders binnen Microsoft Western Europe. “VanRoey.be is enorm fier hiertoe te hebben bijgedragen en trots op de erkenning hiervoor door Microsoft. Ik wil graag onze klanten uitdrukkelijk bedanken. Elke dag opnieuw krijgen we van hen het vertrouwen om hun groei te ondersteunen. Dat waarderen we enorm”, aldus Pat Van Roey, general manager van VanRoey.be. “En natuurlijk ook een heel grote dankjewel aan mijn team. Ze hebben hier het afgelopen jaar heel hard voor gewerkt en mogen dus een traktatie verwachten zodra ik terug in België ben.”

VanRoey.be werd ook geïnspireerd door de ambities en plannen van Microsoft. Zo werd de nieuwe Microsoft 365 voorgesteld. “We hebben veel goesting om samen met hen onze groei verder te zetten”, besluit Pat Van Roey.