MH Projects bouwt bedrijvenpark in Niel

banaanProjectontwikkelaar MH Projects uit Rumst bouwt in de IZ Krekelenberg II/KMO Potaarde in Niel, vlakbij de A12 Antwerpen-Brussel, het nieuw KMO-park Krekelenberg.

Het wordt een polyvalent bedrijvenpark dat zal bestaan uit magazijnen, kantoren en showrooms. Het geheel wordt verhuurd en verkocht door het makelaarsduo Hugo Ceusters en Anker 18.

Het park in de Nieuwe Potaardestraat bestaat uit 17 polyvalente bedrijfsunits met een oppervlakte die varieert tussen 192 en 346 m². Elke unit heeft minstens twee parkeerplaatsen. Het geheel wordt opgeleverd in mei 2016. Ondertussen zijn reeds 7 van de 17 units verkocht. De prijzen starten vanaf 197.000 euro, 2 parkeerplaatsen inbegrepen.

Het nieuwe complex is bestemd voor KMO’s en ambachtelijke bedrijven en er zijn geen specifieke bijkomende vestigingsmodaliteiten. Nu al is duidelijk dat er veel belangstelling is voor het project. Dat komt onder meer door de vlotte bereikbaarheid van het nieuwe KMO-park. Door de nieuwe verkeersader De Banaan die rechtstreeks aansluit op het park en de A12 heeft het park een uitstekende verbinding met o.a. Brussel en Antwerpen.