Vlnr mede-eigenaar Bert Van Mele, Nancy Soenens en Henk Wackenier.

Meubelwinkel Raffino heeft zijn deuren geopend aan de Puursesteenweg 397 in Bornem. Met zijn ruime aanbod wil meubelzaak Raffino inspelen op de vragen van een publiek dat een meerwaarde zoekt. “Personen die van een klassevolle upgrade van hun interieur dromen”, verduidelijkt mede-uitbater Henk Wackenier.

De nieuwe meubelwinkel wordt uitgebaat door Henk Wackenier en Nancy Soenens. Henk heeft ervaring in de sector. Hij is reeds uitbater van o.a. meubelzaak O&O Trendy Wonen in Schelle. De uitbaters kozen specifiek voor Bornem omdat daar een mooie ruimte vrijkwam. Vroeger was daar Topfloor gevestigd. “Er kwamen ook erg positieve signalen vanuit het gemeentebestuur. Bornem heeft de ambitie om ervoor te zorgen dat de Puursesteenweg niet meer enkel bekend is voor de autohandel. Het wil hier ook zorgen voor een divers aanbod van meubelzaken.”

Raffino biedt een uitgebreid gamma van meubelen in diverse stijlen, van salons, tafels en stoelen tot boxsprings.

“In onze eerste vestiging in Bornem zoomen we vooral in op comfortabel zitten en slapen. We bieden topmerken als Tempur en Stressless aan, die al jaren hun degelijkheid bewijzen. Opmerkelijk is onze grote relaxstudio. Dat is een aparte ruimte waarin je de relaxzetels rustig kunt uitproberen en vergelijken. Zo waken we erover dat iedereen met de meest comfortabele oplossing naar huis gaat.”