mentorpriseDe Mechelse KMO Mentorprise gaat internationaal. Mentorprise is als autonome Belgische organisatie al meer dan 23 jaar actief in HR- en Managementdienstverlening. Het bedrijf kiest voluit voor internationaliseren en is daarom toegetreden tot de ENEX-organisatie.

Mentorprise was onlangs de allereerste Belgische organisatie op de jaarlijkse Enex-conferentie in Milaan, die zich boog over het thema International mobility and new jobmarkets. De ENEX-partners werken wereldwijd samen en zijn internationaal actief in executive search, recruitment en HR-consultancy. Mentorprise is als Enex-lid voortaan internationaal actief in 42 verschillende landen, van Argentinië tot China, van Singapore tot Zuid-Afrika.

“We garanderen Belgische kwaliteit, communicatie aangestuurd vanuit België, herkenbare, transparante contracten gekoppeld aan de lokale arbeidsmarkt met de lokale expert die u bijstaat, zodat u niet onnodig tijd verliest”, zegt Jeroen De Maeyer, marketing-, communicatie- en conversatiemanager van Mentorprise. “Wie met ons in zee gaat, krijgt het beste van twee werelden en heeft weer een kopzorg minder, wanneer plannen worden gemaakt voor een vestiging of uitbreiding in een ander land, ver of minder ver weg.”