bureauMeetingKempen, een samenwerkingsverband tussen Toerisme Provincie Antwerpen en een 40-tal bedrijven uit de MICE-sector in de Antwerpse Kempen, lonkt naar Mechelen.  De organisatie komt op 26 november met haar VIP-bus naar Mechelen Campus, op Industrieterrein Noord in Mechelen.

“Het doel van ons bezoek is de regio te positioneren als uniek op het vlak van vergader- en teambuildingfaciliteiten”, zegt Susy Van Baelen, coördinator MeetingKempen. “We willen MeetingKempen promoten bij de bedrijven van Industriepark Noord in Mechelen. Mechelen Campus op Mechelen Noord is een mooie locatie waar heel wat bedrijven gevestigd zijn, daarom hebben we voor deze plaats gekozen. Mechelen heeft uiteraard een eigen werking rond zakelijk toerisme in de stad en onmiddellijke omgeving. Wij willen een extra aanbod bieden, niet ver van de stad, met toch een volledig ander, divers, rustig en groen aanbod.”

Bij het aanbod zijn er ook een aantal locaties in en om Lier: In den Bonten Os (Bonheiden), Best Western Plus-Zimmerhof (Lier), Teambuilding Adventure (Lier) en B & B Domus Silva (Lier).