kringwinkelmechelenDe Kringwinkel Mechelen, gelegen op de Oude Baan in het Industriepark Noord, blijft groeien. Er komen steeds meer gevers en klanten, en vooral voor meubelen was er meer plaats nodig. Daarom werd een deel van het magazijn omgebouwd tot meubelhal.

De Kringwinkel Mechelen opende in 2011 en doet het steeds beter. Dat betekent ook dat er behoefte was aan meer ruimte. “Vooral voor de verkoop van meubelen hadden we dringend meer plaats nodig”, zegt communicatieverantwoordelijke Chris Doms.  “Door de ombouw van een deel van het magazijn hebben we nu een meubelhal van maar liefst 650 m², en het aanbod is bijzonder groot.”

De nieuwe meubelhal opent officieel op 2 mei. Door de uitbreiding zal de in- en uitstroom vlotter kunnen verlopen, en de klanten kunnen kiezen uit een veel groter assortiment.

De Kringwinkel Mechelen heeft nog een tweede vestiging in het hartje van de stad aan de Korenmarkt 12. Hier vind je veel huisraad, kleding en snuisterijen.

Dankzij de 125 vestigingen van De Kringwinkel krijgen niet alleen spullen een tweede leven. Ze geven ook een job, een opleiding en een toekomstperspectief aan meer dan 5.000 mensen die, om uiteenlopende redenen, soms weinig of geen kansen krijgen op de gewone arbeidsmarkt.