SCHELLE – Sinds de lancering in november 2017 zijn er al meer dan 1.750 verenigingen en goede doelen bij Trooper aangesloten. Zij kunnen rekenen op de steun van meer dan 190 online shops die ervoor zorgden dat er via het online platform al meer dan 100.000 euro werd ingezameld.

Trooper is een start-up die je geld laat inzamelen voor je vereniging of goede doel door online te shoppen zonder dat het je 1 euro extra kost. Coolblue, Collect&Go, Booking.com, Collishop, JBC, Torfs, Connections, Hema, AS Adventure en vele anderen beslisten om het verenigingsleven een duwtje in de rug te geven via Trooper.

Elisabet Lamote van Trooper: “Het gaat ongelooflijk hard, ik durfde in mijn stoutste dromen niet hopen dat we nu al de kaap van 100.000 euro voor de verenigingen zouden halen. Ik ben ontzettend blij met dit resultaat, en nog meer met de positieve reacties die we vanuit het verenigingsleven krijgen.” 

Onlangs stapte Studio 100 uit Schelle mee in het platform Trooper. Hans Bourlon, ceo Studio 100: “Het verenigingsleven heeft een bijzondere plek in mijn hart. Ik ben dan ook blij dat we op deze manier ook ons steentje kunnen bijdragen om het verenigingsleven en goede doelen in Vlaanderen te steunen. In december waren er zo’n 500 verenigingen en goede doelen aangesloten. Intussen naderen we de kaap van de 2.000, dus de verenigingen beginnen echt wel de weg naar Trooper te vinden.”