Mediahuis breidt Made In uit naar Vlaams-Brabant

made in VL-BMediahuis breidt zijn ondernemersplatform Made in verder uit. Vanaf 9 februari kunt u het Vlaams-Brabantse nieuws terugvinden op www.madeinvlaamsbrabant.be.

“We zijn reeds actief in Limburg, Kempen, Antwerpen, Mechelen en Oost-Vlaanderen. Dit succes trekken we graag door naar Vlaams-Brabant waar we de lokale ondernemers en bedrijfsleiders van hun dagelijkse portie bedrijfsnieuws zullen voorzien”, zegt business manager Patrick De Wachter. “Het nieuws dat wordt gebracht, is bewust opgedeeld per regio. Zo blijven ondernemers perfect op de hoogte van de activiteiten van hun leveranciers en hun huidige en mogelijke klanten.”

Made in is een volledig digitaal product. Dagelijks brengen we bedrijfsnieuws uit de regionale KMO-wereld via een nieuwsbrief en een website en we zijn ook actief op social media. Onze doelgroep: de decision makers uit de regio, bedrijfsleiders en kaderleden. Elke regio heeft zijn eigen dedicated journalist uit de streek die dagelijks in de community van bedrijfsleiders vertoeft.

Madeinmechelen.be geeft nieuws uit de grote regio rond Mechelen: niet alleen van de stad Mechelen, maar ook van Boom, Rumst, Schelle, Niel, Lier, Berlaar, Heist-op-den-Berg, Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Bonheiden, Putte, Willebroek, Puurs, Sint-Amands en Bornem en vijf gemeenten uit het noorden van Vlaams-Brabant die bij de regio Mechelen aansluiten: Boortmeerbeek, Keerbergen, Zemst, Kapelle-op-den-Bos en Londerzeel.

Ondernemersnieuws uit Vlaams-Brabant mag u steeds mailen naar redactie@madeinvlaamsbrabant.be. Nieuws uit Mechelen en omstreken mag u mailen naar redactie@madeinmechelen.be.