TFMkidsMacintosh Retail Groep heeft de 24 Belgische winkels van schoenketen Scapino overgedragen aan het Nederlandse DFM Participaties NV. DFM gaat nu onder de naam The Fashion Market een modeketen openen. De overdracht en de heropening van de winkels verlopen in fases. De afgelopen dagen werden al winkels geopend in Kruibeke, Wevelgem en Opglabbeek. Op 22 november opent The Fashion Market aan de Brusselsesteenweg 441 in Mechelen. Als alles loopt zoals gepland, zullen tegen december alle winkels verbouwd, heringericht en geopend zijn.

The Fashion Market kiest voor mode voor een scherpe prijs voor het hele gezin: dames- en herenmode, young fashion voor tieners, girls & boys vanaf acht jaar, schoenen en accessoires. De winkels hebben een shop-in-shop concept met eigen merken en bestaande merken.
Managing director Ed Hasselman: “We zijn zeer verheugd over de ontwikkelingen en de nieuwe plannen. De eerste verbouwingen zijn volledig volgens planning verlopen. Uiteraard zijn we het meest benieuwd naar de reactie van de consument op onze feestelijke openingen en de collectie.”
“Na hun eerste bezoek aan de winkel blijven we onze klanten informeren en positief verrassen via onze website, met een moderne webshop en via social media. We geven ook iedereen de kans om deel te nemen aan het loyaliteitsprogramma van The Fashion Market.”