sisterbeanSister Bean, de Mechelse koffiebar die werd verbouwd, begint vanaf 30 mei op de Vismarkt aan een tweede leven als ontbijt- en lunchbar.  Ricardo Ghekiere en Lore Van Herp, de nieuwe uitbaters, zullen extra aandacht besteden aan ecologie en duurzaamheid.

Klanten kunnen bij Sister Bean genieten van eerlijke, kwaliteitsvolle en seizoensgebonden producten, lekkere koffie en huisgemaakte desserts. Tegelijkertijd wordt de bar een plaats waar de Mechelaar actief wordt betrokken bij allerhande projecten. In de toekomst zullen er geregeld workshops en evenementen worden gehouden, zoals een workshop barista of een avondje kookles. Bovendien kan iedereen in het nieuwe en knusse interieur tot rust komen.

Sister Bean werd in 2010 opgericht door de zussen Sara en Marijke, en de koffiebar werd een populaire ontmoetingsplaats in Mechelen. Ricardo Ghekiere nam in juli 2014 de zaak over en later stapte Lore Van Herp mee in het verhaal. Samen met hun team willen zij een uitgebreid gamma verse gerechten aanbieden, zodat Sister Bean toegankelijk wordt voor een breed publiek.