MECHELEN – Wim Voss van NewWorld, Tribune-M en Mirage, en Marina De Groof van vastgoedspecialist DGI lanceren het communicatieplatform #project2800 om Mechelen als stad van de toekomst voor ondernemers te promoten.

#project2800 is een initiatief om potentiële investeerders in contact te brengen met alle troeven die Mechelen te bieden heeft. Marina De Groof en Wim Voss zijn de bezielers van het platform.

Wim Voss: “Marina en ikzelf kennen elkaar als Mechelse ondernemers in hart en nieren die graag creatieve ideeën en krachten bundelen, en we scharen ons samen achter #project2800. Het is een uniek project dat voor en door ondernemers wordt ontwikkeld om Mechelen zowel nationaal en internationaal als ondernemersstad op de kaart te zetten. Wij ontwikkelen dit platform niet alleen om potentiële investeerders te informeren over de unieke voordelen die Mechelen als centrumstad biedt in Vlaanderen. We willen hen tevens in contact brengen met onze partners/sponsors en het beleid.”

Marina De Groof: “Het project wordt integraal gefinancierd door Mechelse ondernemers met bestaande projecten in Mechelen die met fierheid hierover willen communiceren naar potentiële (internationale) investeerders. Via www.project2800.com en onze andere communicatiekanalen vinden investeerders tal van interessante projecten die Mechelen te bieden heeft.”

Vastgoed

Het platform start met focus op vastgoed. “Maar daarna focussen we op ict en dan op transport en logistiek. Het platform gaat dus verschillende domeinen promoten”, aldus Wim Voss.

#project2800 start vanaf deze week met de communicatie hierrond en zal tevens een interactieve stand hebben op de Realty beurs in Brussel (Tour & Taxis 16-17 mei).

Via #project2800 willen de initiatiefnemers bezoekers op een originele manier tonen welke unieke ROI (return on investment) Mechelen te bieden heeft op verschillende domeinen.

Burgemeester Bart Somers heeft zich alvast achter #project2800 geschaard. Hij juicht toe dat vastgoedontwikkelaars en bedrijven samenwerken op dit platform om nieuwe investeerders aan te trekken naar Mechelen. “Ik durf zeggen dat Mechelen de perfecte locatie is voor bedrijven om hun zakelijke opportuniteiten verder te ontwikkelen.”