MECHELEN – Mo’na, de beauty hotspot op de Korenmarkt in Mechelen, gaat uitbreiden. Op 4 maart opent een tweede filiaal in de Wijngaardstraat in Antwerpen. Mo’na Antwerpen behoudt er met een kapperszaak, beautysalon en spa hetzelfde concept als in Mechelen.

“In Antwerpen zitten we in het oude centrum van de stad, vlakbij het Hendrik Conscienceplein. De schoonheid en authenticiteit van de buurt sluiten dan ook helemaal aan bij de filosofie van de zaak”, aldus Stijn Pellegrims, oprichter en zaakvoerder van Mo’na. “Het pand is ook uniek qua architecturaal ontwerp. Zo is het in een Y ontworpen, wat symbool staat voor geleidingsvermogen en alludeert op de goede vibes die er in onze zaak hangen.”

Stijn Pellegrims zal zich in de nieuwe situatie blijven ontfermen over de dagelijkse leiding van Mo’na Mechelen. Bij Mo’na Antwerpen is er voor die taak een duo aangesteld. Zij zullen in samenspraak met Stijn Pellegrims het salon dagelijks leiden en verder uitbouwen. Beide Mo’na vestigingen hebben wel hun eigen huisstijl gekregen waardoor ze duidelijk van elkaar kan onderscheiden kunnen worden.

Haar, beauty en spa

Buiten de huisstijl vinden klanten dezelfde diensten terug in beide steden. Zo zullen ook in Mo’na Antwerpen dagelijks haarstylisten, kleurspecialisten en schoonheidstherapeuten aan de slag gaan.

Op de dag van de opening wordt ook de website in een nieuw jasje gestoken.