Mechelse Mo’na krijgt gloednieuwe Spa

MonaDe Mechelse kapperszaak en beauty hotspot Mo’na op de Mechelse Korenmarkt breidt uit met een spaservice. Zaakvoerder en oprichter Stijn Pellegrims vindt dat de tijd na 11 jaar rijp is voor een uitbreiding. Dat gebeurt dus in de vorm van een gloednieuwe spa in een gerenoveerde ruimte met 14de eeuwse gewelven.

“De nieuwe ruimte moet de klanten meteen tot rust brengen. De gerenoveerde ruimte bevat twee stijlvolle spakamers alsook een ‘wet room’ waar aroma, ademhaling en aanraking centraal staan”, aldus Stijn Pellegrims. Met deze nieuwe troef zet Stijn kracht bij aan zijn doel om van klanten echte Mo’na lovers te maken.

De kapperszaak en beauty hotspot biedt nu een aanzienlijk aantal extra diensten aan. Niet alleen zijn er de standaardservices zoals pedicure, manicure, lichaamsontharing en een infraroodcabine. Mo’na tracht een stap verder te gaan aan de hand van unieke massages en lichaamsbehandelingen, alsook een natuurlijk alternatief voor medical spa’s. Deze behandelingen worden één voor één verzorgd door een team van jong talent en zeer ervaren medewerkers.

De officiële opening van Mo’na vindt plaats op woensdag 28 september van 12u tot 16u. Die dag verschijnt er ook een vernieuwde website en webshop.