MECHELEN – De twee Mechelse DVV verzekeringskantoren zijn samengesmolten. Onder de vlag van Protect, met ook kantoren in Bonheiden en Schriek, is er een ruimer en nieuw kantoor ingericht.

Na de beslissing afgelopen zomer om nauwer te gaan samenwerken, werd de portefeuille van Herbert De La Ruelle opgenomen in de structuur van Protect met zaakvoerders Geert Van der Auwera, Jeroen Leroux en Geert Molenberghs. Nu zijn ook beide kantoren fysiek samengesmolten op de nieuwe locatie in de Guido Gezellelaan 65.

“Door de twee kantoren onder te brengen op één locatie willen we een ruimere dienstverlening aanbieden aan onze klanten”, aldus Geert Van der Auwera. “Met het personeel op één locatie samen te brengen, kunnen we ruimere openingsuren aanbieden. Bovendien kan de workload beter verdeeld worden, wat ons dan weer in staat stelt om nog meer aandacht te schenken aan ons cliënteel. Ook buiten de kantooruren kunnen klanten een afspraak maken met één van onze medewerkers.”

Gratis parkeren

Door te kiezen voor de locatie langs de ring, in de buurt van brouwerij Het Anker krijgt het kantoor een duidelijk gezicht in Mechelen. Klanten parkeren bovendien gratis. “Klanten kunnen een ticket nemen om 15 minuten gratis te parkeren. Indien ze langer in het kantoor moeten zijn, wordt de parkeertijd online verlengd. Het parkeren voor de klanten is dus gratis.”

Protect werd 15 jaar geleden opgericht door Marc Verdyck van kantoor in Schriek en Geert Van der Auwera van het DVV centrumkantoor in Mechelen. Na een aantal jaren werd de DVV portefeuille van Bonheiden overgenomen. Het werkingsgebied strekt zich ondertussen uit van Leest, Heffen, Hombeek, Mechelen, Muizen, Putte, Bonheiden tot Schriek. Naast het hoofdkantoor in Mechelen heeft Protect ook nog bijkomende vestigingen in Bonheiden en in Schriek.