MECHELEN/PUURS/WILLEBROEK – Isabelle Storme draagt de operationele leiding van haar bedrijf CenEnergy over aan Jan Verbruggen uit Willebroek en Kurt Geudens uit Puurs. Op die manier wil de Mechelse onderneemster de groei versnellen en de organisatie verder professionaliseren.

Centrauto Group en de Mechelse Isabelle Storme, die zich nu voornamelijk op business development zal toeleggen, blijven aan boord als aandeelhouders van CenEnergy. Het Wijnegemse bedrijf krijgt wel een nieuwe operationele leiding met heel wat ervaring.

Zo bekleedde Willebroekenaar Jan Verbruggen eerder al functies als coo en salesdirecteur bij onder meer Centrauto, Touring en ALD Automotive. Kurt Geudens uit Puurs heeft dan weer jarenlange ervaring als businessbankier en leidde als zelfstandig ondernemer een eigen brandstoffenbedrijf.

Daarnaast trekt CenEnergy met Gion Group en Gumption nieuwe investeerders uit de automobiel- en IT-sector aan.

Groei versnellen

CenEnergy levert laadoplossingen voor elektrische voertuigen aan bedrijven, overheden en particulieren. Klanten hebben toegang tot meer dan 50.000 laadpunten in heel Europa. Het bedrijf zet daarbij in op Belgische kwaliteit, van concept en productie tot installatie en after service.

Willebroekenaar Jan Verbruggen: “De hoofddoelstelling blijft om maximale toegevoegde waarde te creëren voor de infrastructuureigenaar en de consument. Wel willen we de groei versnellen door een focus op schaalvergroting, kwaliteit, service en nieuwe verdienmodellen voor de klanten. Ook de backofficeprocessen worden geoptimaliseerd in functie van de huidige en toekomstige noden.”