Mechelse ICT-specialist recruteert lokaal

firstDe Mechelse ICT-specialist First neemt op woensdag 28 september deel aan de Antwerpse jobbeurs van Jobat in Berchem, en doet dit in een aparte setting. Met een Seef-hoek hoopt het groeiend ICT-bedrijf in een ontspannen sfeer kennis te maken met lokaal ICT-talent.

“Regionale focus is belangrijk. Veel van onze klanten zijn in deze regio gestart. We staan op deze jobbeurs omdat we lokaal talent willen rekruteren voor een groeiend aantal projecten in deze regio. We investeren graag in lokaal talent”, zegt Michel Schrijvers, die het bedrijf in 8 jaar uitbouwde tot een team van 145 ICT-specialisten.

Masters & Bachelors in IT kunnen op 28 september van 14 tot 19 uur op de beurs kennismaken met deze strategische ICT-speler. De eerste 50 geïnteresseerden die langs komen en hun CV uploaden, gaan naar huis met een Antwerps Seefbiertje.

Het Seefbier is jong en trendy, en is volgens First een ideale attentie of partner in crime op deze Antwerpse jobbeurs. “De Antwerpse Brouw Compagnie is onafhankelijk en passioneel bezig met het brouwen van het Seefbier naar een aloud recept, op het Eilandje in hartje Antwerpen.”