mechelenhotels12 Mechelse hotels geven tijdens de zomermaanden juli en augustus Zotte Zomervoordelen. Voor de prijs van hun kamer krijgen de gasten er tal van kortingen en leuke extra’s bovenop.

De Zotte Zomervoordelen zijn een samenwerking tussen Toerisme Mechelen en 12 Mechelse hotels, het Speelgoedmuseum en rederij Malinska, die boottochtjes organiseert op de Binnendijle. Tussen 1 juli en 31 augustus krijgt iedereen die het Zotte Zomervoordelen-arrangement rechtstreeks bij het hotel boekt tal van voordelen. Deze variëren van een aperitief bij aankomst tot een namiddagje wellness, een gratis ontbijt en zoveel meer. De deelnemende hotels zijn NH Mechelen, Muske Pitter, Best Western Gulden Anker, Martin’s Patershof, Hotel Vé, Hotel Den Grooten Wolsack, 3 Paardekens, VixX Hotel, Parkhotel Montreal, Hotel Elisabeth, Novotel Mechelen Centrum en Hostel De Zandpoort.

Ieder hotel heeft zelf een arrangement opgesteld, dus dat verschilt naargelang het hotel waar je boekt. Toerisme Mechelen heeft ieder arrangement aangevuld met tal van kortingen op attracties in de stad. Zo kunnen volwassenen het Speelgoedmuseum bezoeken tegen kindertarief, is er korting voor een boottochtje op de Binnendijle, kan de Sint-Romboutstoren worden beklommen tegen groepstarief en kan gratis worden deelgenomen aan de dagelijkse Historische Wandeling.

“Zowel de hotels als de stad profiteren van dit dynamische aanbod. Toeristen worden op deze manier aangemoedigd om een nachtje extra te logeren in Mechelen”, zegt schepen van Toerisme Björn Siffer.

Een overzicht van arrangementen per hotel vind je op de website van Toerisme Mechelen (in het Nederlands en Engels). Ieder arrangement is rechtstreeks te boeken bij de hotelier zelf.

Enkele hotels hebben ook een speciaal arrangement voor gezinnen ontwikkeld. In deze pakketten zit een overnachting voor twee volwassenen en één of twee kinderen, uiteraard aangevuld met een pak extra’s.