Congresbureau Meet in Mechelen, dat gratis advies op maat geeft, en 10 toonaangevende Mechelse MICE-bedrijven zullen prominent aanwezig zijn op Festivak, de vakbeurs voor de evenementensector die op 9 en 10 november plaatsheeft in de Nekkerhal in Mechelen.

De deelnemende partners zijn naast Meet in Mechelen en Event Masters de Mechelse hotels en eventlocaties Martin’s Patershof, Novotel, Hotel Vé, Congres- en Erfgoedcentrum Lamot, Mechelen Ontpopt, Utopolis, Technopolis, Elisabeth Hotel en Den Breckpot.

Alle Mechelse partners kan je bezoeken op het MICE-plein op de beurs.

Congres- en Erfgoedcentrum Lamot, bioscoopcomplex Utopolis, Event Masters en MICE Event Mechelen hebben op 9 november in samenwerking met Meet in Mechelen een pre-event opgezet voor beursbezoekers. Deelnemers worden om 8.30 uur ontvangen op de parking van de Nekkerhal en met een shuttle naar Lamot gebracht, waar het ontbijt klaarstaat. Om 10 uur start het programma met een opening door vertegenwoordigers van het stadsbestuur en een uiteenzetting over de troeven van Mechelen en Lamot als congreslocatie. Om 11.15 uur vertrekken de shuttles naar Utopolis en volgt een entertraining door Event Masters. Na de lunch gaat het opnieuw richting Nekkerhal voor een bezoek aan Festivak.

Inschrijven kan hier.