Mechelse bedrijven enthousiast voor Hercules Trophy

Het Made in Mechelen-team op de Hercules Trophy 2015.

Het Made in Mechelen-team op de Hercules Trophy 2015.

Heel wat Mechelse bedrijven hebben zich al geregistreerd om deel te nemen aan de Hercules Trophy 2016, die plaatsvindt op 17, 18 en 19 juni in De Nekker in Mechelen.

Come as a company, leave as a team is de baseline van de Hercules Trophy, de ultieme teambuilding. De deelnemende bedrijventeams met zeven leden moeten 12 werken uitvoeren, naar het voorbeeld van de mythologische held Hercules. Je hoeft er echter geen superman of -vrouw voor te zijn. De werken zijn vaak veeleer ludiek, zoals een Waiter’s Race (lopen met een dienblad volle glazen), boogschieten of een vrachtwagen vooruit trekken.

De Hercules Trophy wordt reeds in heel wat landen georganiseerd. In België zijn er twee Trophy’s: één in Antwerpen en één in Mechelen. Voor de Belgische edities van de Hercules Trophy zijn er reeds 420 teams ingeschreven.

Ook heel wat bedrijven uit de Mechelse regio nemen deel. Dat zijn o.a. Sanoma (twee teams), Tecro & Krea, Kluwer Opleidingen, VDG Accountants (3 teams), Telenet, Ordina (7 teams), Galapagos (2 teams), AFAS Software, Univeg (5 teams), Buroform (3 teams) en VanRoey.

Er kan nog steeds worden ingeschreven. Made In is één van de partners van de Hercules Trophy, en neemt ook met een paar teams deel.