AtelierPistoletLogo-2Atelier Pistolet strijkt van half april tot eind mei neer in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 82 in Mechelen.

In de pop-up store zullen verschillende ondernemers hun producten samen aanbieden. Initiatiefneemster Sophie Robberechts: “We hebben al twee deelnemers: kinderkleding van yez4you.be en accessoires van orientalwear.be. Ik mik op minimum vier deelnemers, dus ondernemers uit Mechelen om omstreken mogen zich zeker nog aanmelden.”

Sophie Robberechts, de drijvende kracht achter Atelier Pistolet, wil meer Belgische ondernemers in het straatbeeld. Om alles betaalbaar te houden, wordt een totaalconcept aangeboden in een winkel met workshops en raad op maat. Elke ondernemer kan ervoor kiezen om zijn webshop online in de kijker te zetten en kan door een fysieke winkel te delen op een betaalbare manier nieuwe klanten aantrekken en locale retailers uitnodigen.

Elke Belgische ondernemer kan zich het hele jaar door inschrijven via www.atelierpistolet.be. Er staat een heel team ter beschikking voor de realisatie, van marketeers tot inrichters van de panden. Sophie Robberechts volgt alles op de voet om een goed verloop te garanderen.

Dit is de eerste Atelier Pistolet in Mechelen. Voorheen waren er al een aantal in Antwerpen, onder meer in het Centraal Station, en momenteel loopt er eentje in winkelcentrum Promenade in Kapellen.