engelHet Mechels kantoor van Engel & Völkers is één van de 22 agentschappen van het netwerk voor hoogstaand residentieel vastgoed die zijn uitgekozen voor deelname aan The Luxury Property Show in Londen. Dit is een vakbeurs in de exclusieve Londense Hurlingham Club, bedoeld voor beleggers/kopers die op zoek zijn naar luxe vastgoed.

De beurs, uniek in Europa, richt zich tot een klein marktsegment van High Net Worth Individuals (HNWI).

Engel & Völkers vaardigt agentschappen uit vijf landen af naar The Luxury Property Show. Het Mechels kantoor focust op vastgoed in Bonheiden, Boortmeerbeek, Haacht, Heist-op-den-Berg, Kampenhout, Keerbergen, Mechelen, Putte, Sint-Katelijne-Waver, Steenokkerzeel en Zemst. “Deze beurs is ideaal om onze panden in de kijker te plaatsen en onze doelgroep te benaderen”, zegt Philippe Niemann, Algemeen Directeur van Engel & Völkers. De drie Belgische kantoren (naast Mechelen ook Waver en Knokke) zullen op de Londense vakbeurs uitpakken met topvastgoedobjecten die internationale kopers aantrekken: een selectie van villa’s, appartementen en kastelen, maar ook panden langs de golf van Bercuit.

“Vastgoed op toplocaties blijkt meer dan ooit uitstekende investeringsmogelijkheden te bieden met een zekere en duurzame opbrengst, vooral in economisch onzekere tijden. Met zijn strategische ligging dicht bij Londen en Parijs blijft België een aantrekkingspool voor internationale kopers”, aldus Philippe Niemann.