GatzDe projectpartners van Track25 ontvangen vrijdagavond Vlaams minister van Media, Cultuur, Jeugd en Brussel  Sven Gatz als centrale gast van het allereerste Track25 – cross media café. Track25 is een project dat de regio Mechelen-Vilvoorde wil positioneren als cross media regio en ondernemerschap en innovatie in cross media wil aantrekken en versterken. Het eerste cross media café vindt plaats bij Telenet in Mechelen en zal voortaan afwisselend in Mechelen en in Vilvoorde plaatsvinden.

De cross media cafés zijn informele samenkomsten tussen cross media bedrijven, kennisinstellingen en lokale overheden uit de regio Mechelen-Vilvoorde. Het zijn momenten bij uitstek om te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Na de key note neemt Sven Gatz, deel aan een panelgesprek met Ben Appel van Medialaan, Ann Caluwaerts van Telenet, consultant Pieter Baert, en Filip Burgelman van Track25.

Track25 is een samenwerking tussen Stad Mechelen – Oh! Ondernemershuis, Stad Vilvoorde, Voka – Kamer van Koophandel Mechelen, Voka – Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde en Thomas More.

In Vlaanderen is de regio Mechelen – Vilvoorde dé uitvalsbasis bij uitstek voor ondernemen, innoveren en opleiden in cross media.