Mechelen Morgen staat voor tweede keer op Realty beurs

Mechelen Morgen Bart SomersMechelen Morgen is van 24 tot en met 26 mei aanwezig op de b2b-beurs Realty beurs in Tour & Taxi in Brussel. Dit is de belangrijkste bijeenkomst van vastgoedprofessionals van het jaar in België en Luxemburg. Voor het tweede jaar op rij promoot Mechelen Morgen de stad aan talloze nationale en internationale vastgoedspelers.

Opnieuw zorgt ‘waag je sprong’ met een virtual reality blik over de stad voor een fijne attractie op de stand van Mechelen Morgen. Een plan zoomt in de verschillende concrete projecten. “We focussen dit keer op het project Keerdok en Eandis site”, zegt Walter Walgraeve van Mechelen Morgen. “Mechelen wordt op verschillende plaatsen genoemd als waardig zakelijk alternatief voor Brussel, nu de hoofdstad kreunt onder de mobiliteitsproblemen.”

Donderdagnamiddag gaat Mechelen Morgen onder de noemer ‘Mechelen, stad van de toekomst voor bedrijven?’ tijdens het panelgesprek op zoek naar het waarom van de Mechelse populariteit. Ook hoe de private en publieke sector kunnen samenwerken om die trend te versterken komt aan bod tijdens de gedachtewisseling met Mechels burgemeester Bart Somers, Intervest Offices & Warehouses en Marina De Groof van DGI.