Voor de twintigste keer organiseert Ronde Tafel Mechelen zijn fundraising event Mechelen Leeft. Dat is intussen één van de belangrijkste B2B-evenementen van het bedrijfsleven van de Mechelse regio geworden.

Het evenement vindt plaats op 24 mei in Technopolis, en uiteraard zijn de organisatoren van Ronde Tafel Mechelen op zoek naar gulle bedrijven die willen optreden als sponsor. “Alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Zoals elk jaar wil Ronde Tafel Mechelen een brug zijn tussen ondernemingen en sociale organisaties die een financieel duwtje in de rug goed kunnen gebruiken. Met de opbrengsten van Mechelen Leeft werden de voorbije jaren lokaal verankerde sociale organisaties ondersteund, waaronder Prinses Harte, Els Smiley, Ter Elst, De Sibbe en Make a Wish.”

Via diverse sponsorpakketten kunnen Mechelse ondernemingen de goede doelen steunen. Het concept van Mechelen Leeft is bekend: een walking dinner met all-in formule tot 23 uur en nadien een party met DJ Laurent Wéry. Er worden 500 tot 600 ondernemers verwacht.

Mogelijke sponsors van Mechelen Leeft vinden op de website van de organisatie de nodige informatie.