gaborMechelen heeft nu ook zijn Gabor-schoenenwinkel. Die is op 9 mei geopend aan de Bruul 13, en eind mei zal de officiële openingsreceptie plaatshebben.

“Na het grote succes van Gabor in modestad Antwerpen kozen wij de commercieel dynamische stad Mechelen voor een tweede filiaal”, zegt zaakvoerster Ann Van den Bulck.

“Gabor staat voor mode, perfecte pasvorm en een aangenaam prijskaartje. Momenteel is dit in Europa het best verkopende schoenenmerk voor dames en Gabor is tevens de grootste Europese schoenenfabrikant. De reacties op de opening van onze winkel zijn zeer enthousiast. “Eindelijk ook een Gabor-shop in Mechelen”, hebben we al een paar keer gehoord.”

Gabor is een damesmerk dat kwaliteit, pasvorm en een interessante prijs/kwaliteitverhouding combineert met een draagbare mode. Het merk houdt er rekening mee dat jongere dames ook een grotere maat kunnen hebben en biedt alle modellen aan van maat 36 tot 42. Vanaf de herfst- en wintercollectie is zelfs maat 43 verkrijgbaar. Wie buiten de openingsuren opeens dringend behoefte heeft aan Gabor-shoes, kan 24/24 terecht op de webshop.