Mavorec provinciale winnaar van Boost Uw Business

mavorecDragen Anderlecht-doelman Silvio Proto en zijn ploegmaats tijdens de match van 4 oktober tegen KV Mechelen in het Constant Vandenstockstadion een shirt met het logo van Mavorec?

De voetbalwinkel uit Putte is alleszins al op de goede weg, want Mavorec is de provinciale winnaar van de wedstrijd Boost Uw Business, georganiseerd door BNP Paribas Fortis.

1.200 ondernemers hebben deelgenomen aan de tweede editie van Boost Uw Business in de hoop sponsor van één dag te worden van RSC Anderlecht te worden of als één van de elf finalisten een lokale reclamecampagne te winnen. In slechts 45 dagen hebben de kandidaten niet minder dan 220.786 stemmen bijeengekregen.

De organisatie maakt nu stap voor stap de provinciale winnaars bekend, en voor Antwerpen is de hoofdvogel afgeschoten door Mavorec, specialist in voetbaluitrusting en fanartikelen van alle clubs. Mavorec veroverde 12.483 stemmen. “De eerste horde is genomen, we zijn winnaar van de provincie Antwerpen. Lukt het ons ook om winnaar te worden en op de shirts van RSC Anderlecht te komen? Blijven duimen en hopelijk lukt het ons”, zegt Mavorec op zijn Facebookpagina.

De provinciale winnaars krijgen alvast een mediacampagne van 10.000 euro bruto om zo hun business nog meer te boosten.

Uit de elf lokale winnaars (één per provincie en één uit Brussel) kiest een jury de hoofdwinnaar.