MECHELEN – Aan de IJzerenleen 9 – 11 in Mechelen is op 2 maart een Marie Méro concept store geopend. Vroeger was hier kledingzaak Chantal gevestigd.

Zaakvoerster Vanessa, die aan de IJzerenleen 9 – 11 kledingzaak Chantal uitbaatte, besloot haar professionele carrière een nieuwe wending te geven. “Chantal stond jarenlang garant voor stijlvolle damesmode in Mechelen en ver daarbuiten. Je vond er een waaier aan trendy merken, waaronder ook Marie Méro. Wij blikken terug op een loyale en zeer aangename samenwerking en wensen Vanessa succes toe met haar nieuwe uitdaging”, aldus een mededeling van Marie Méro.

Bruisend Mechelen

Het werd meteen ook een opportuniteit voor het merk. “Voor de vestiging van de zesde Marie Méro concept store zagen wij de Ijzerenleen 9 – 11 in het bruisende Mechelen als de geknipte locatie. Vertrouwde gezichten en boegbeelden van Chantal, Daniëlle en Chris, stappen mee in het nieuwe Marie Méro avontuur. De Marie Méro collectie heeft voor hen geen geheimen en bovendien kennen zij als geen ander de knepen van het vak.”

De Mechelse Marie Méro concept store is open van maandag tot en met zaterdag.

Marie Méro is een Belgische total look vrouwencollectie. Het bedrijf is gevestigd in Aalter. De collectie richt zich tot dames die stijlvolle mode verkiezen. Deze stijl is geschikt voor feestelijke gelegenheden, maar kan nadien makkelijk worden gedragen in het dagelijkse leven. Marie Méro situeert zich in het middenhoog prijssegment en omvat twee collecties per jaar (zomer en winter).