Marc Verbeek versterkt Crowe Horwath Vanhuynegem Associates

Marc Verbeek

Marc Verbeek

Crowe Horwath Vanhuynegem Associates, de toonaangevende onderneming van accountants en belastingadviseurs met kantoren in Antwerpen, Brussel en Mechelen, trekt Marc Verbeek aan als nieuwe vennoot. De 58-jarige Leuvenaar kan een mooi CV voorleggen. Na een aantal jaren als inspecteur bij het Ministerie van Financiën, stond de ervaren Verbeek als Tax Partner jarenlang aan het hoofd van het Belgische Internationale Tax Team van accountantsorganisatie BDO.

Bij Crowe Horwath Vanhuynegem Associates wacht Verbeek een nieuwe uitdaging. In de eerste plaats zal hij een actieve rol spelen in tal van internationale projecten van de onderneming. Bart Apers van Crowe Horwath Vanhuynegem Associates: “Het is voor ons een hele eer Marc te mogen verwelkomen in ons team. Met zijn kennis in internationale fiscaliteit is hij de ideale versterking  voor onze onderneming. Bovendien kan hij met zijn ervaring ook fungeren als mentor voor onze jonge, ambitieuze werknemers. ”

Daarnaast staat Verbeek ook in voor het verlenen van fiscaal advies aan de internationale klanten van Crowe Horwath Vanhuynegem Associates. Enkele nieuwe specialisaties van het bedrijf, zoals Transfer Pricing, Global Employee Mobility en BTW zullen met het oog op verdere professionalisering door de nieuwe vennoot verder worden uitgewerkt. “Ik kijk er naar uit bij Crowe Horwath aan de slag te gaan”, aldus een enthousiaste Marc Verbeek. “Als lid van Crowe Horwath International, een top tien internationaal accountantsnetwerk, biedt Crowe Horwath Vanhuynegem Associates heel wat opportuniteiten voor internationaal actieve klanten. Ik geloof sterk in hun visie en projecten. Met deze vruchtbare samenwerking en toekomstige plannen, waar ik mijn steentje toe wil bijdragen, ben ik ervan overtuigd op korte termijn een meerwaarde te betekenen voor internationale en Belgische kmo’s.”